Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Exnet Hellas ιδρύθηκε το 1999 με επωνυμία Exelixis στην παροχή πολλαπλών υπηρεσιών, συμβουλευτικών οικονομικών και επενδυτικών, διαφημιστικών, τηλεφωνίας, διαδικτυακών υπηρεσιών, ασφαλιστικών,  και εμπορικών δραστηριοτήτων καθώς και μεσιτείας και κατασκευής ακινήτων.

Από το 2001 η εταιρεία μας μπήκε ενεργά στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών δημιουργώντας εφαρμογές ίντερνετ και καλύπτοντας τις σημαντικά αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στην προβολή μέσω του διαδικτύου.

etaireia exnethellasΑπό το 2003 η εταιρεία μας ξεκίνησε μέσω ειδικών εφαρμογών την διαφημιστική προώθηση των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ταυτοχρόνως δημιουργήσαμε και τράπεζα πληροφοριών παραγωγών σε όλη την Ελλάδα μέσω μια ειδικής εφαρμογής στο διαδίκτυο και μέσω της ιστοσελίδας www.exactive.gr  

Από το 2008 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Exnet Hellas και ανέλαβε το τμήμα διαδικτυακών υπηρεσιών, με τους υπολοίπους τομείς της εταιρείας πλέον ασχολείται η νέα εμπορική εταιρεία Mania Market Ltd με έδρα την Σόφια και την Λευκωσία.

Η Exnet Hellas σήμερα δραστηριοποιείται στις κατασκευές εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου, κατασκευές ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, μηχανών αναζήτησης για προϊόντα, συστήματα μαζικών αποστολών email και sms και ταυτοχρόνως αναπτύσσει και άλλες επιχειρηματικές πλατφόρμες που δημοσιεύονται στην παρούσα εταιρική της ιστοσελίδα.

Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ειδικό διαφημιστικό τμήμα που αναλαμβάνει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου υπέρ του πελάτη.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους συναγωνιστές μας είναι ποιότητα της εργασίας μας, η ταχύτητα και το χαμηλό κοστολόγιο σε συνδυασμό με την εν γένει υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η ευελιξία των εφαρμογών που κατασκευάζουμε είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα.

Η εταιρεία μας σήμερα έχει ομάδα 12 ανθρώπων αφοσιωμένων πλήρως στην εξειδικευμένη εκτέλεση των έργου μας,  και άλλους επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες, με ξεχωριστές γνώσεις.

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στο μάρκετινγ και στις πωλήσεις με ειδικό τμήμα εκπαίδευσης των πωλητών και σχεδιασμού προωθήσεων των προϊόντων εντός και εκτός της Ελλάδος, η ομάδα των πωλητών μας είναι εκπαιδευμένη από τα σεμινάρια πωλήσεων της εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με  όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα όπως: Ι.Ε.Κ, - Τ.Ε.Ι, - Α.Ε.Ι και δίνουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά τελειόφοιτους  των σχολών, να ασκήσουν την πρακτική τους.

Στόχος μας είναι η βελτίωση και ευελιξία των υπηρεσιών μας, εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά που συμβαδίζουν με τις τρέχουσες ανάγκες των επιχειρήσεων.