Για να πουλάτε πρέπει να έχετε μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα ;

arthro61Τίθεται ένα σημαντικό ερώτημα ότι αφορά τον σχεδιασμό της σελίδας, καθώς αρκετοί έχουν την αίσθηση ότι μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι το ΠΑΝ για να έχουν αποτελέσματα στο διαδίκτυο, είναι όμως έτσι ;

Ο σχεδιασμός της σελίδας πρέπει να βαδίζει με την γραμμή της χρηστικότητας. Δηλαδή να μπορεί εύκολα ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να βρίσκει αυτό που αναζητά ακόμα και αν δεν ξέρει πως ακριβώς ονομάζεται. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας δεν πρέπει να έχει έντονα χρώματα, χοντροκομμένες γραμμές, πρέπει να είναι λετοσχεδιασμένος, κάτι απλό και όμορφο με λίγα και απαλά χρώματα, έτσι ώστε η προσοχή του επισκέπτη να επικεντρώνεται στο προϊόν και όχι στα γραφικά της σελίδας.

Διότι πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι ο σκοπός μας, θέλουμε να ενθουσιάσουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας, πουλάμε γραφικά ιστοσελίδας ή προϊόντα και υπηρεσίες ;
Εάν ο στόχος μας είναι να προσελκύσουμε τον υποψήφιο πελάτη μέσω της ιστοσελίδας μας πρέπει να γνωρίζουμε τα δυο σημαντικά κριτήρια που θα μας φέρουν πιο κοντά στην πώληση.

1. Πρέπει η σελίδα μας να ανταποκρίνεται καλύτερα στα ελεύθερα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης , δηλαδή να βγαίνει χωρίς την πληρωμένη διαφήμιση στις καλές θέσεις της μηχανής αναζήτησης έτσι ώστε να κερδίζουμε χωρίς να δαπανούμε στις ακριβές διαφημίσεις της Google.

2. Οι επισκέπτες πρέπει να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλουν, να έχουν στην διάθεση τους όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν !
Μην κρύβετε την τιμή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας σκεπτόμενοι ότι κάποιοι από τους ανταγωνιστές σας μπορεί να προσφέρουν για τις ίδιες υπηρεσίες πιο χαμηλές τιμές !
Μην ασχολείστε με τους ανταγωνιστές σας, κάντε τους αυτοί να ασχολούνται μαζί σας !
Πουλάει αυτός που βγαίνει πρώτος στις μηχανές αναζήτησης και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και όχι αυτός που έχει χαμηλές τιμές χωρίς να έχει επισκέψεις.
Για να βγαίνετε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης πρέπει να επιλέξετε τους καλύτερους στην αγορά που έχουν γνώση και όχι απλά γνώμη.
Τα 14 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στη μεθοδική χρήση του SEO για την προώθηση των διαδικτυακών επιχειρήσεων, μας κατατάσσουν στις πρώτες παγκόσμιες θέσεις στην αποτελεσματικότητα των διαδικτυακών διαφημίσεων. Περισσότερα δείτε εδώ .......