Προσοχή στα παραπλανητικά email που πωλούν domain

arthro31Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα παραπλανητικά email που δεν σας προσφέρουν τίποτα απολύτως ουσιαστικό, κανένα αποτέλεσμα, διαβάστε μια από τις περιπτώσεις κάποιων που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν δυνατότητα διαφήμισης στην Google με αγορά κάποιου επιπλέον domain για την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Έχουμε στην κατοχή μας το domain (όνομα χώρου) onomaxorou.gr και μπορούμε να μεταφέρουμε τον τίτλο ιδιοκτησίας σε εσάς με μόνο 160 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ) εφάπαξ! Γιατί αξίζει να το αποκτήσετε: το συγκεκριμένο domain θα σας βοηθήσει να κερδίσετε θέσεις στο google, και επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας από χρήστες του internet που ψάχνουν με λέξεις κλειδιά: ( που σχετίζονται με το όνομα χώρου ) Τονίζουμε ότι το domain έχει κατοχυρωθεί ΝΟΜΙΜΑ από εμάς πριν από 2 χρόνια. Η ιστοσελίδα σας θα είναι η: www.onomaxorou.gr

Ποια είναι όμως πραγματικότητα, ότι το να έχετε ένα δεύτερο όνομα χώρου στην σελίδα σας δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα απολύτως, διότι η Google όταν βλέπει το ίδιο περιεχόμενο με δυο διαφορετικά ονόματα χώρου απλά υποτιμά και μηδενίζει τα αποτελέσματα του δεύτερου ονόματος χώρου.

Όταν υπάρχουν πάνω από δυο ονόματα χώρου στην ίδια ιστοσελίδα το εκλαμβάνει σαν παραπλάνηση και ίσως υποβαθμίσει στο σύνολο την ιστοσελίδα σας.
Αν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της σελίδα σας με την χρήση πολλαπλών ονομάτων χώρου – domain, θα πρέπει με κάθε όνομα χώρου να φτιάξετε μια διαφορετική ιστοσελίδα με διαφορετικό περιεχόμενο στο οποίο θα δημιουργείτε παραπομπές στην κύρια σας ιστοσελίδα για περισσότερα, αυτός είναι ένας σωστός τρόπος να έχετε οφέλη από τις μηχανές αναζήτησης.