Διαφήμιση Google Adwords

Η εταιρεία μας έχει άμεση συνεργασία με την Google στα πλαίσια της συνεργασίας της Google με τις διαφημιστικές εταιρείες, διαθέτουμε λογαριασμό MSM το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε επικοινωνία απευθείας με έναν google adwords2εξειδικευμένο υπάλληλο της Google  σε συνεργασία με τον οποίων οι εξειδικευμένοι διαφημιστικοί μας σύμβουλοι σχεδιάζουν την δική σας διαφημιστική καμπάνια με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα με τα λιγότερα χρήματα.

Επειδή οι διαφημιστικές καμπάνιες της Google βασίζονται στην δημοπρασία των λέξεων, πολλές φορές λέξεις με μικρότερη αποτελεσματικότητα έχουν μεγαλύτερη τιμή ανά κλικ, και λέξεις με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα έχουν χαμηλότερη τιμή.

Επειδή η τιμή ανά κλίκ της λέξεις βασίζεται στην δημοπρασία, πάρα πολλές φορές οι διαφημιζόμενοι μη έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις ποντάρουν σε λέξεις λιγότερα δημοφιλείς ανεβάζοντας το κόστος τους, οι ειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας μας γνωρίζοντας ακριβώς τους τρόπους σωστής στόχευσης στις λέξεις κλειδιά, βρίσκουν  τις κατάλληλες λέξεις σε κάθε επάγγελμα.

Ταυτοχρόνως παρακολουθούμε τις καμπάνιες διότι τα δεδομένα με τις διαφημιζομένες λέξεις αλλάζουν σχεδόν κάθε μέρα.
Με τις σωστές ενέργειες καταφέρνουμε να μειώσουμε το κόστος διαφήμισης σας στα Google Adwords έως και 30% ή να αυξήσουμε με τα ίδια χρήματα την αποτελεσματικότητα κατά 30%.

Υπηρεσίες

 Ο τίτλος του κειμένου πρέπει να είναι μέχρι 25 χαρακτήρες μαζί με τα κενά

Η πρώτη και η δεύτερη σειρά του κειμένου πρέπει να είναι μέχρι 35 χαρακτήρες μαζί με τα κείμενα!

 

Λέξεις κλειδιά
Περιγράψτε τις λέξεις και φράσεις, με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεστε:

Αμοιβή της εταιρείας διαχείρισης της καμπάνιας

 Από 20% επί του συνόλου της επένδυσης με μέγιστο όριο τα 150 € τον μήνα για επενδύσεις έως 2000 € το μήνα για επενδύσεις άνω των 2000 ευρώ κατόπιν συμφωνίας.

Συμληρώστε τα στοιχεία σας
Σημειώσεις - Παρατηρήσεις:

Επένδυση: 0.00

δημιουργία ιστοσελίδας free, κατασκευη ιστοσελιδων δωρεαν, προωθηση, δημιουργια blog, κατασκευή website, istoselida, κατασκευη ιστοσελιδας θεσσαλονικη, web design greece, καταλογος ιστοσελιδων, δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας, σαιτ, ιστοσελιδα δωρεαν, istoselides, κοστος ιστοσελιδας, kataskevi istoselidon, κατασκευη ιστοσελιδων θεσσαλονικη, κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα, κατασκευη ιστοσελιδων πατρα, ιστοσελιδεσ,