Κατάλογος business.exnet.gr

Ο επαγγελματικός κατάλογος business.exnet.gr έχει ιστορία 10 ετών και  8000 καθημερινούς μοναδικούς επισκέπτες με δεκάδες χιλιάδες καταχωρημένες επιχειρήσεις.

epaggelmatikos katalogos businessO επαγγελματικός κατάλογος σας δίνει την δυνατότητα να καταχωρήσετε και την δική σας επιχείρηση με πολύ χαμηλό κόστος που ξεκινάει μόλις από τα 55 ευρώ το χρόνο.

Μπορείτε να έχετε το δικό σας επαγγελματικό προφίλ, να αποκτήσετε δωρεάν μονάδες αποστολής 3000 ομαδικών email στους πελάτες σας, να καταχωρείτε απεριόριστα προϊόντα στον επαγγελματικό κατάλογο με παραπομπή στην ιστοσελίδα σας, και να έχετε online χάρτη με την τοποθεσία της επιχείρησης σας.

Όλο το πακέτο με την οικονομικότερη διαφήμιση σας προσφέρει και προώθηση της διαφήμισης σας μέσω της business.exnet.gr στην Google με λέξεις κλειδιά της κατηγορίας σας.

Η διαφημιστική καταχώρηση διαθέτει και μετρητή επισκεψημότητας βασισμένη στην καταγραφή των ip.

κατασκευή blog, seo προώθηση ιστοσελίδων, επισκεψιμότητα ιστοσελίδων, cyprus web design, kataskevi site, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων, δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδων, εταιρειες κατασκευης ιστοσελιδων, δημιουργία website, δυναμικη ιστοσελιδα, web design athens, web development greece, κατασκευη καταστηματων,