Στείλτε μας το Βιογραφικό σας

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της εταιρείας μας δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και συνεργασίας για προσωπικό με διάθεση για εργασία, νηφάλιο επίμονο, υπομονετικό και υπάκουο χαρακτήρα.
Οι θέσεις καλούνται να καλύψουμε τους τομείς όπως:

Κατασκευής εφαρμογών διαδικτύου, Android και εφαρμογών linux.
Ηλεκτρονικό σχεδιασμό ιστοσελίδων και εφαρμογών διαδικτύου.
Τομέας απευθείας πωλήσεων και τηλεφωνικών πωλήσεων.
Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Τμήμα μεταφραστικό, για μεταφράσεις εφαρμογών διαδικτύου.
Η εταιρεία μας έχει τμήμα πρακτικής άσκησης και δέχεται κάθε χρόνο για πρακτική άσκηση τελειόφοιτους από σχολές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ.

Για τις νέες θέσεις εργασίας και συνεργασίας αναζητούμε άτομα με γνώσεις, για τις παρακάτω θέσεις.
1. Προγραμματιστές / Προγραμματίστριες - Πολύ καλή γνώση Php, βάσεις δεδομένων, Css, java, ajax jquery κ.λπ. Οι θέσεις καλούνται να καλύψουν τις κατασκευές εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου και android.
2. Γραφίστες / τριες – Απαραίτητη πολύ καλή γνώση των γραφιστικών προγραμμάτων, η καλλιέργεια της φαντασίας στην δημιουργία των έργων που μπορούν να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις. Επίσης η ύπαρξη κάποιας εμπειρίας στο webdesign.
3. Πωλητές / Πωλήτριες - για εξωτερικές πωλήσεις B2B σε επιχειρήσεις "Πόρτα Πόρτα" ( Δεν χρειάζονται απαραίτητες προϋποθέσεις σπουδών, χρειάζεται διάθεση και θέληση για εργασία και προαιρετικά κάποια εμπειρία στις πωλήσεις.)
4. Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι - ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα που θα αναλάβουν σε κάθε περιοχή την αντιπροσώπευση της εταιρείας μας ( είναι θέση ανεξάρτητες συνεργασία, σας διαθέτουμε πληθώρα υπηρεσιών μας από τα οποία μπορείτε να κερδίζετε με την δική μας εκπαίδευση και υποστήριξη )
5. Τηλεφωνήτριες - για τηλεμάρκετινγκ με σκοπό την τηλεφωνική πώληση σε όλη την Ελλάδα ή αποστολή προσφορών, σύνταξη προσφορών ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας.
6. Τηλεμάρκετινγκ ξενόγλωσσο - με σκοπό την τηλεφωνική πώληση υπηρεσιών μας σε άλλες χώρες της Ευρώπης, πολύ καλή γνώση μιας από τις παρακάτω γλώσσας, Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Ρώσικων.
( Η ενασχόληση του τηλεμάρκετινγκ μπορεί να γίνει και εξ'αποστάσεως)

Στείλτε μας το Βιογραφικό σας στο exnet ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

Προσωπικά στοιχεια
Εκπαίδευση
Περιγράψτε μας τις δεξιότητές σας